KEI Sponsors

Geen enkele vrijwillige organisatie heeft recht van leven zonder partners en sponsoren die ons met goed hart steunen. Wij willen dan ook de volgende sponsoren uitgebreid bedanken.

Rabobank Regio Eindhoven; Rabobank Regio Eindhoven heeft ons een financiële bijdrage geleverd om te investeren in onze (spel) activiteiten! Enorm bedankt!

K-Force Entertainment; K-Force Entertainment levert niet alleen acteurs op het kamp, maar schrijven ook mee aan de verhaallijnen, produceren muziek en bouwen decors. Bedankt Kevin!

Doedels & More; Doedels en More heeft ons gesteund op het vermarkten van een stichting en ons financieel ondersteund. Ontzettende bedankt Anoeska!

Onze decordoeken komen van Budgetstoffen! Altijd vriendelijk en paraat!

Budgetstoffen.nl; Onze decor doeken en garen komen van Budgetstoffen.nl Ze leveren niet alleen kwaliteit werk maar denken ook heel graag mee. Groot service niveau met een lach! Bedankt Astrid!

Stichting Onterfd Goed; Stichting Onterfd Goed heeft ons naast opslagruimte voor techniek kampmateriaal ook veel deskundige kennis over het bouwen van websites gegeven. Bedankt Jolande!

Kampeerboerderij d’n Boschkant; We willen graag de kampeerboerderij bedanken voor de goede zorgen voor het opbouwteam met heerlijk avondeten en ontbijt, het vele meedenken en de medewerking. We hebben altijd een vakantiegevoel bij jullie. Bedankt Carl en Marianne!

Jongerenwerk Lievendaal; Jongerenwerk Lievendaal heeft ons veel kennis gegeven over het organiseren van kampen, slim omgaan met materiaal en hoe je de beste koffie van de wereld zet! Bedankt Corry, Jack en Marianne!