Sponsoring

Hieronder vind je onze lijst met Gulle Gevers en Samenwerkingen:

Doedels & More – Gulle Gever

Doedels & More heeft ons mee op de kaart gezet! Aan hen hebben we zowel onze decor en spelopslag te danken alsmede onze uitgebreide EHBO voorzieningen. We zijn hen dan ook enorm dankbaar voor het vertrouwen.


Gemeente Eindhoven – Gulle Gever

Dankzij de gemeente Eindhoven wordt het kamp financieel mogelijk gemaakt. Wij krijgen jaarlijks namelijk subsidie voor het organiseren van het kamp! Enorme dank daarvoor!


Rabobank – Gulle Gever

Dat alle beetjes helpen bewijst de Rabobank, we kunnen namelijk elk jaar meedoen met de RABO Clubsupport actie! Hiermee kunnen we een groot deel van ons spelmateriaal aanschaffen


KForce Entertainment – Samenwerking

KForce Entertainment levert voor alle kampen speciaal gecomponeerde muziek! Ook krijgen we hulp op gebied van beleving voor kinderen en acts! We zijn hen erg dankbaar voor de gezelligheid en hetzelfde doel: Verwondering brengen.


Jongerenwerk Lievendaal – Samenwerking

Jongerenwerk Lievendaal biedt ons naast vergader en knutselruimtes ook de mogelijkheid actief kinderen te werven om mee te gaan op kamp. Ook hebben zij ons voorzien in startmateriaal voor de keukenstaf en enorm veel spelmateriaal


Wil jij hier tussen staan? Dat kan!

We hebben op veel vlakken hulp nodig. Of het nu gaat over de bouw van apps, allerhande drukwerk of systeemautomatisering, wij zijn overal blij mee!

Ook is het mogelijk om te doneren! Dit kan op verschillende manieren! U kunt zowel een eigen bedrag kiezen, of ervoor kiezen om een kind te sponsoren. Wij kunnen dan een kind waarbij het moeilijk is de eindjes aan elkaar te knopen, gratis meenemen op kamp!

error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan