Wilt u Doneren?

We kunnen natuurlijk niet zonder u bestaan! We hebben daarom meerdere projecten waar u een steentje aan kan bijdragen. Groot, klein, maakt niet uit. Alle beetjes helpen.

Onze Sponsoropties

Sponsor een kind. Met uw donatie kunt u een kind die het echt verdiend gratis mee op kamp laten gaan. Vanaf €25 euro kan er een kind mee. Mocht u een kleiner bedrag kunnen missen, is dit ook super! Wij zullen dan bij elk behaalde €25 euro een kind gratis meenemen. Naast het kamp geldt deze sponsoroptie ook voor toekomstige evenementen waar een eigen bijdrage benodigd is.

Sponsor een spel. Onze spellen zijn een belangrijk onderdeel op onze kampen. Door uw donatie kunnen we nog verder uitpakken! Denk aan een lasergame in het bos of het inhuren van een springkussen. Uw donatie maakt dit mogelijk. Naast het kamp geldt deze sponsoroptie ook voor toekomstige evenementen.

Sponsor de boodschappen. Een kampweekend zonder eten? Dat kan natuurlijk niet. Uw donatie maakt het mogelijk om door het sponsoren van boodschappen, de kampkosten te drukken. Naast het kamp geldt deze sponsoroptie ook voor toekomstige evenementen.

Sponsor de organisatie. Een sponsoroptie waar je u alle kanten mee op kunt. Het inkopen van extra pleisters, een verse kop koffie voor alle leiding in de ochtend, het beheren van de website, het maken van promotiemateriaal maar ook het huren van de locatie, dit valt allemaal onder de organisatie.

Wilt u een bedrag hoger dan €300 euro doneren? Dan zijn er ook mogelijkheden om uw (bedrijfs-) naam (met logo) te vernoemen op de website, flyers en social media. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Mail hiervoor naar bestuur@keikampen.nl.

Bedrag

error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan