Vrijwilligers Vacatures

Éénmalige Vrijwilligers Vacatures

Design: Grafisch Tekenaar

Eenmalig: het maken van kleurplaten en 2D spelletjes voor allerhande doeleinden zoals website, flyers en activiteiten. Beoogde tijdsinvestering 12 uur. Oplevering binnen 3 maanden. Startdatum in overleg, maar afhankelijk van eigen tijdschema. Tegenprestatie: Een eventueel logo ter eigen reclame mag op de tekeningen worden gebruikt zolang dit niet de overhand neemt op het totaal. Ook krijgt de naam van jouw eventuele bedrijf een ere-plek op de website mét link naar je website.


Design: Grafisch Animator

Eenmalig: Het maken van informatie animaties met als thema’s “Inschrijven” en “Inpakken”. Beoogde tijdsinvestering 20 uur. Oplevering binnen 6 maanden. Startdatum in overleg, maar afhankelijk van eigen tijdschema. Tegenprestatie: Een eventueel logo ter eigen reclame mag in de animaties worden gebruikt zolang dit niet de overhand neemt op het totaal. Ook krijgt de naam van jouw eventuele bedrijf een ere-plek op de website mét link naar je website.


IT: AR/VR/App ontwikkelaar

VOG (gratis voor vrijwilligers) , verwerkersovereenkomst en NDA vereist voor deze vacature

Structureel: Het creëren van 2 (niet complexe) KEI-Kampen informatieapps, waarvan 1 voor de vrijwilligers en 1 voor kinderen en ouders. Beschikbaar voor Google Play en Appstore en uitvoeren van updates. Een van onze wensen is ook het gebruiken van AR en VR tijdens onze activiteiten. Beoogde tijdsinvestering 75 uur. Oplevering binnen 12 maanden. Startdatum in overleg, maar afhankelijk van eigen tijdschema. Een verwerkersovereenkomst en NDA zijn nodig omdat er gewerkt wordt met gevoelige informatie. Zowel bedrijfsmatig als met mogelijke privégegevens. Wanneer advertenties en inkomsten in de app nodig zijn, gaat dit op basis van shared fee, echter mogen de gegevens van gebruikers niet met derden worden gedeeld. Tegenprestatie: Een eventueel logo ter eigen reclame met link naar eventueel je website, mag in de apps worden verwerkt zolang dit niet de overhand neemt op het totaal. Ook krijgt de naam van jouw eventuele bedrijf een ere-plek op de website mét link naar je website.


Communicatie: Mailbeheer

VOG (gratis voor vrijwilligers) , verwerkersovereenkomst en NDA vereist voor deze vacature

Structureel: Het bijhouden van mailverkeer en het beantwoorden van veel voorkomende vragen. Ook het uitsturen van informatieve mails voor vrijwilligers en kampgangers hoort hierbij. Beoogde tijdsinvestering Augustus t/m April 1 uur per week verdeeld over 5 dagen. Mei t/m Juli 2 uur verdeeld over 5 dagen. Een verwerkersovereenkomst en NDA zijn nodig omdat er gewerkt wordt met gevoelige informatie. Zowel bedrijfsmatig als met mogelijke privégegevens. Tegenprestatie: de naam van jouw eventuele bedrijf krijgt een ere-plek op de website mét link naar je website.


Bied hieronder je hulp aan!

Laat dit veld blanco
Schrijf hieronder kort je ervaring en motivatie. Voor ons is dit meer een richtlijn. Ben je een geoefende hobbyist, dan ben je net zo goed meer dan welkom!

Wil je Groepsleiding, spelleiding of nachtwacht worden? Meld je dan hieronder aan!

Laat dit veld blanco
Als je je aanmeld als nieuwe vrijwilliger nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek
De gedragscode en omgangsregels zijn na te lezen op https://keikampen.nl/gedragscode-en-omgangsregels/

Hoe is het om vrijwilliger te zijn bij KEI-Kampen?

Door Kevin – Componist KForce Entertainment

Vrijwilliger zijn bij KEI-Kampen is hele bijzondere en leuke ervaring.
Afgelopen editie (2022) is het eerste jaar geweest dat ik doormiddel van (live)muziek mijn steentje heb kunnen bijdragen aan dit bijzondere weekend.

Wat er zo bijzonder aan is?
Niet alleen kan ik er mijn creativiteit in kwijt ,maar werk ik ook samen met een hecht team met maar 1 doel: de kinderen een onvergetelijk kamp weekend bezorgen! En dat is ook afgelopen jaar weer gelukt.
Ik ben heel blij dat ik hier een steentje (of eigenlijk KEI’tje😉) aan mag bijdragen en hoop dat er nog vele edities zullen volgen!

error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan