߈ᘔ0ᘔ ɓuᴉʌſᴉɹɥɔsuᴉ-dɯɐꓘ

Inschrijfformulier

Onder aan deze pagina vindt u het inschrijfformulier. Deze bestaat uit meerdere componenten om uw kind van de ultieme ervaring te voorzien. De inschrijving dient per kind te worden voldaan.

Kampticket €30,00: Deze is nodig om toegang te krijgen tot het kamp. Per ingevuld formulier kan je 1 kampticket bestellen. Wanneer er meerdere kinderen mee gaan, dient het formulier na de eerste betaling nog een keer te worden ingevuld. Dit zodat de juiste informatie aan het juiste kind wordt gekoppeld. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail. Één maand voor het kamp krijgt u ook het kampboek en slaapplek (accommodatie of tipi-tent) naar u toegestuurd. Alle kinderen worden op basis van leeftijd en geslacht ingedeeld in groepjes en verdeeld over de Tipi-tenten en Accommodatie, we kijken hierbij onder andere of uw kind in de onderbouw (leeftijd 4-5-6-7-8 slaapt in accommodatie) of bovenbouw van de basisschool zit (leeftijd 9-10-11-12 slaapt in Tipi-tent).

Foto USB €5,00: Naast dat we kampfoto’s op (het beveiligde deel van) de website zetten, is het ook mogelijk alle foto’s op een USB stick te ontvangen. De Foto USB kan je extra toevoegen aan het kampticket. Wij verzorgen de USB stick en u krijgt deze in de week na het kamp thuisgestuurd.

Hoe gaan we om met Foto en Video materiaal?

Op het kampadres worden het gehele weekend foto’s en video’s gemaakt. Dit zodat we toekomstige kinderen kunnen voorzien van sfeerbeelden maar vooral ook om de ouders te voorzien van super gave foto’s van hun kinderen. Wij begrijpen natuurlijk dat u behoefte heeft aan wat meer uitleg over hoe wij met foto en video materiaal omgaan. Door op onderstaande knop te drukken komt u op de uitlegpagina terecht.

Kampticket
€ 30,00
Foto USB
€ 5,00
Totaal


error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan