Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Boeking/Boekingen

Dat is vervelend om te horen! Tot uiterlijk één week voor het kamp kunt u uw kind afmelden. Daarna zijn de overnachtingen en boodschappen betaald. U kunt uw kind afmelden door simpelweg een mail te sturen naar bestelling@keikampen.nl met de voor en achternaam van het kind. Wij storten dan het betaalde bedrag terug op uw rekening.
Nadat de inschrijving is afgerond krijgt u samen met de bevestiging een kampboek toegestuurd, zodat uw kind goed voorbereid op kamp kan gaan!
De kosten voor de inschrijving kunnen zowel via IDeal als bankoverschrijving worden voldaan. Echter is IDeal het meest prettig omdat dan de inschrijving per definitie meteen vast staat. Wanneer u per bankoverschrijving wilt betalen, dient u het "later-betalen-formulier" in te vullen. U krijgt dan een betaallink toegestuurd.
Dat kan zeker, maar totdat de inschrijvingsgelden zijn voldaan is er geen plekje gegarandeerd. Het kan dus zijn dat iemand anders eerder het gehele proces heeft afgerond.

Verzorging

Wanneer er een allergie is ten behoeve van voedingsmiddelen geeft u dit aan in het inschrijfformulier. De keukenstaf houdt hier rekening mee. De bereiding van deze producten gaat gescheiden van de rest. Is het een andere allergie waar we rekening mee moeten houden, vermeldt dit dan ook in het inschrijfformulier.
Jazeker, er is zonnebrand factor 50. Wanneer we verwachten dat de zon intensiteit hoog is, smeren we deze al preventief.
Aan het begin van het kamp wordt de medicatie op naam verzameld. We vragen bij het innemen ook om aanvullende informatie betreffende het medicijn gebruik. Na het kamp krijgt u de medicatie weer terug naar huis.
Op het kampterrein zijn er altijd 4 volledig gediplomeerde EHBO'ers aanwezig.
Op kamp wordt er 1x gedouched. De jongens en meisjes douchen gescheiden, in een ander tijdvak. De meisjes worden wanneer expliciet nodig geholpen door de vrouwelijke groepsleiding. De jongens door de mannelijke groepsleiding. De kinderen douchen individueel in een eigen douchecabine met aparte omkleedruimte. Bij het douchemoment is altijd meerdere leiding aanwezig om eventuele hulp aan te bieden. Tandenpoetsen gebeurd met de gehele groep, waarbij de jongens ook weer van de meisjes gescheiden zijn.
error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan