KEI-Kampen

Onze projecten staan volledig in lijn met onze Visie. Deze is hieronder nog een keer te lezen.

Visie Elk kind is welkom. Of dit nou een kind met veel vriendjes is, of een kind die graag contact met leeftijdsgenoten legt. Een kind dat zijn hele leven in Nederland woont, of een kind dat de taal nog niet machtig is. Iedereen hoort erbij en wij streven dan ook naar een inclusieve samenleving. Dit willen we met (meerdere lokale) activiteiten bereiken waarbij kinderen van verschillende afkomsten en nationaliteiten met elkaar samenwerken en van elkaar leren in een natuurlijke, educatieve, omgeving. Dit op dat we de wereld stapje voor stapje, met elkaar beter maken.

Op dit moment bieden we de volgende activiteiten aan:

Spelmiddagen Prinsenjagt

Begin 2023 start onze pilot op gebied van spelmiddagen op lokaal niveau in samenwerking met verschillende wijkverenigingen. We starten hierbij in de wijk Prinsenjagt te Eindhoven. Alle kinderen in deze buurt en omgeving zijn van harte welkom om een middag mee rond te rennen, te spelen en spelletjes met elkaar te doen. Deze spelmiddag is volledig vrijgesteld van deelnamegelden en worden volledig door onze eigen vrijwilligers verzorgd.

KEI-Kamp

Sinds 2020 zijn we gestart met het organiseren van onze KEI-Kampen! Na een lastige opstart door de coronaperiode, is 2022 eindelijk het eerste kamp georganiseerd. Dit kamp is volledig gericht op beleving waarbij het samenwerken tussen alle kinderen centraal staat. Dit alles gebeurd in een natuurrijke omgeving. Dit kamp vindt over het algemeen altijd plaats in het tweede weekend van juni. Wij streven ernaar om de deelnamegelden hiervoor zo laag mogelijk te houden. Een heel weekend inclusief overnachtingen, eten en drinken en acts, kost €25,00. Als geen ander begrijpen we dat voor vele gezinnen ook dit bedrag erg groot kan zijn. Daarom is het ook mogelijk om tickets te sponsoren. Zo kunnen we zij die het echt nodig hebben kosteloos meenemen.

error: In verband met de regelgeving omtrent de AVG, is het niet mogelijk tekst te kopiëren of foto\\\'s op te slaan